onsdag 16. september 2009

CocoRosie og stjerner

Det har vært sommer her i Bergen. I hele to dager, believe it or not! Og med sommer mener jeg ikke regn og stjerneklar himmel.

Og siden det var stjerneklar himmel fikk vi for oss at vi skulle ligge å se på den i stedet for å sove. Så jeg og ca. 10 ande gikk ut på skoleplassen med dyner og puter og koste oss masse og talte stjerner og stjerneskudd. Jeg kom til 20 stjerneskudd og ca. 60 stjerner før jeg datt ut. Men det var ikke så ille, selv om Simen talte mer enn meg. Jeg skulle gjerne ha tatt noen bilder, men jeg 1)orka ikke å gå og hente kameraet og 2)ikke ville blende alle sammen. Det hadde vært litt kjipt. Men det så ca. sånn ut, helt serr!
 

image

Og forresten: Tonje, min romkamerat, har, i tillegg til god humor, god musikksmak. Hun introduserte meg for et “band” som heter CocoRosie, og nå får jeg ikke nok! Bare hør!

CocoRosie – Beautiful Boyz
 

Fortsett å send post! Jeg har allerede fått et brev fra Thea (Takk!) og en hjemmestrikket raggsokk + kaffedrops av bestemor (Takk igjen!) Men jeg vil seff ha mer! (nå har jeg jo bursdag snart og (27. sept), så der har dere en god grunn attpåtil!)

Ragnhild Regnbue Volden
Fana folkehøgskole
Mildevegen 190
5259 Hjellestad

2 kommentarer:

K sa...

åh, ja, cocorosie är bra!

Thea Marie sa...

CocoRoise:) fine fine. Å, vi så på stjernene en dag også. de blir ekstra nydelige når det ikke er så mye gatelys rundt.

Lesere

Bloggurat Blogglisten