mandag 6. juli 2009

Dumme dagen…

I dag hadde jeg fri, og tradisjonen tr dro jeg til frisøren for å bli pen.
Førs var jeg jo så dum at jeg ikke hadde bestilt time på forhånd, så jeg ble skvisa inn halv 2, noe som betød 2 timers ventetid fordi jeg ikke gadd å dra hjem. Men heldigvis møtte jeg Quin, og han holdt meg med selskap hele tida.

Men i dag viste det seg at frisøren ikke hadde lyst til å gjøre meg pen! Så hun klippa tuppene mine og panneluggen min, farging hadde hun ikke tid til. Da jeg spurte om hun ikke kunne klippe det opp litt for å få litt mer volum, sa hun at nei, det ville hun ikke, for jeg hadde så fint hår nå, og det ville bare føre til flere lag med flisete tupper etterhvert. Og attpåtil oppførte hun seg som mamma da hun klippet håret mitt før: hun ble aldri fornøyd. Så det førte til at jeg nå ser ut som en dårlig blanding av lady GaGa og en barnehageunge på håret:poutJeg kjøpte min egen hårfarge i stedet, og kommer til å farge det selv, for jeg har litt lyst på samme hår som jeg hadde for to år sida:CIMG3222Altså sort over og blondt under. Jeg må si jeg savner stilen litt og. knis.

Og da jeg gikk for å kjøpe trøstegodteri greide jeg (siden jeg hadde gråten i øynene) å ta feil pose med biler, så jeg tok de sure i stedet for! D:

På toppen av det hele sluttet ikke dagen min å suge balle der, neeida, for da jeg kom hjem, greide jeg å sette meg på solbrillene mine, de hvite, YNDLINGSparet mitt, og gjett om ikke de knakk, a! Selv om de bare kostet 50 kr. på HM liksom, men jeg vet ikke om de selges mer! :C

 

Men heldigvis har jeg to små papegøyer som løper rundt og gjør dagen min litt bedre. For det første fikk Jonas fatt i solkremen og tok med seg sin søster ut for å smøre seg… Altså, magen, armene og døra… Og så satte Aurora seg på fanget mitt og sa jeg hadde en fin kjole på meg, og for å toppe det sa Jonas at jeg hadde fine knær (Ikke armhuler, Håkon, KNÆR!) og da måtte Lulu toppe det igjen med å si at jeg hadde fin kropp, og det ble de enige i. Så ble dagen min litt bedre. Jeg merker det tar på å ha sommerferie, altså.

  MyImage(2)MyImage(3)

Menmen, nå skal jeg gå g se på yndlingsfilmen min, Wristcutters : A love story, og kanskje få litt inspirasjon (Neida, bare tuller)

2 kommentarer:

Cassiopeia sa...

SV: nei det er ikke alltid dete r så mange ord som skal til for å greie å uttrykke seg veldig effektivt:)

jeg syns du var fin på håret jeg da:) riktig søt!

hjartesmil sa...

sv: det er feil, for eg veit at storm går. :)

Lesere

Bloggurat Blogglisten