torsdag 25. juni 2009

Brrr

Nå sitter jeg i sofan til bestemor i strømpebukser og militærgenser og har vått hår. Hvorfor, spør du! Og jeg skjønner hvorfor du spør, og nå skal jeg forklare hvorfor!
Fordi jeg har badet! OooOoOoooh!

Jeg kom hjem fra jobb i stad og var så trøtt at jeg bare ville sove, og så la  jeg meg i en hagestol, og da fikk jeg plutselig lyst til å gå meg en liten tur ned til vannkanten, og da jeg var der nede fikk jeg plutselig lyst til å bade, og siden det ikke var noen andre i nærheten, tok jeg av meg alt ned til undertøyet og kastet meg uti! Det må ha vært alle de rare lydbøkene jeg hørte på på iPoden min i dag… Men jeg ble ikke lenge i vannet, for det er mørkt og dypt og jeg har sett for mange skrekkfilmer…IMG_5237

(Dagens bilde er ikke ment å være noe selvdiggersk, men det var det eneste bildet jeg tok som faktisk dokumenterte at jeg badet. )

I dag kom det 9 personer til stavkirka, så dagen gikk egentlig mest ut på å tegne, lese, sove og snuse te. Jeg fikk tatt noen bilder, og de ligger seff på bilddagboken min. Høyepunktet i dag må ha vært den ene tyskeren som kom med hurtigruta og gav meg hele to kroner i tips! Da spratt jeg sjampagnen og kjøpte meg ny båt!

Nei, nå må jeg ta meg en varm dusj! Talast

bilddagboken

1 kommentar:

Cassiopeia sa...

åå det er så herlig å bade:D

Lesere

Bloggurat Blogglisten