onsdag 24. juni 2009

And we made our own computer out of macaroni pieces

Jeg er fortsatt like forelska i den nye CDen til Regina. Det er Fan… wait for it…tastic! Igjen, jeg skjønner ikke hvordan så mye fint kan komme ut av en så liten jente!

I dag har jeg hatt en ganske kjedelig dag, det kom 20 personer tilsammen i hele dag, og DET er få! Men Jeg satt med Jorunn, og Ole-Martin var der en stund fordi han hadde punktert sykkelen sin. I dag morges våknet jeg opp og hørte Else Marie i gangen. Hun er sjefen min, og i går var hunlitt sur fordi jeg hadde klusset litt på noen papirer jeg egentlig ikke skulle klusset på, så i dag kom hun innom med en tegneblokk og en blyant. Hun er så søt! Så i dag har vi sittet og tegnet hverandre, og vi ble veldig pene!

Dagens bilde er et bilde av meg, Lulu og Jonas som sat ute i sola i dag morges. Vi tegnet hverandre vi og! IMG_5202 Nå har jeg sittet ute og lest bok og hørt på Regina mens knotten gnagde litt på meg, og så har jeg hjulpet bestemor med noe på datan. (Jeg er så stolt av å ha en bestemor som sitter nesten like mye på datan som meg! haha. (Neida, bestemor!) ) Og det er vel det mest spennende som har skjedd i dag (Bortsett fra at jeg har kjørt igjen, jeg er skikkelig flink!) Nå skal jeg lage meg litt kveldsmat og litt te og nerde litt. Hurra!

bilddagboken

2 kommentarer:

Tore V sa...

Å! jeg vil også bli gnagd på. I dag var det over 30 grader her. Foretrekker knotten.

Håkon sa...

Jeg likte bildet ^^ btw, de to titlene (hittil) som ikke matcher innholdet helt, regner med at det er sitater fra sanger av Regina Spektor:P am I right? ^^

Lesere

Bloggurat Blogglisten