tirsdag 23. juni 2009

Leaves become more beautiful when they’re about to die

 

Jeg har hatt litt problemer med bilddagboken min, men nå tror jeg de er fikset. Noe med en link og sånn som var litt feil. Det man i hvertfall skal gjøre nå, er å trykke på linken, evt. bildet nederst i innlegget, og da skal man (forhåpentligvis) komme inn på denne siden:

imageog da ser du nederst i hjørnet, til venstre der, der det er en kalender. På bildet har jeg markert to datoer med røde piler. Disse datoene er gråe, og det er fordi det er bilder liggende inne på disse. bildedagbokenTrykk på de grå datoene, og du vil finne en liste over bildene jeg har tatt denne dagen. Du kan klikke på et av bildene, så vil du se de i større format. Enjoy!

Jo, altså, i dag har jeg jobbet sammen med Ina, og litt Katja fordi hun missa bussen sin to ganger, og vi har ledd til vi har grått, og tegna hverandre (Katja fikk tre hengepupper og Ole Martin ble Aleksander Rybak) og en kjip krangel endte opp med at Ina ikke får klø mer på myggstikkene mine. Nå kan jeg bare angre!
Og så kom det 44 franskmenn med hurtigruta, og jeg ble sittende og ha en samtale med en av de (På frenglish) der det eneste hun sa var “In this church, we pray, and in that church (*peker på nykirka*) we pray.” Og jeg sitter der og smiler og svarer “yes” som jeg pleier når jeg ikke skjønner hva de sier.
Og så har jeg kjørt masse bil i dag! og jeg var veldig flink :D Vi kjørte ut til et monument som heter “Stille rom” og så på st.hansbålet der! (Bilder på bilddagboken )

Nå kom katta inn med en fugl og har sittet og knasket på den i ti minutter nå. Under senga mi seff. Jeg er litt sur på han.

IMG_5078IMG_5092I dag er det to dagens bilde! Med forklaring seff:

Det første er et bilde av blomstene på bordet til bestemor. De var så utrolig fine syntes jeg, og siden været utenfor er så utrolig kjipt var de liksom så  fine og gjorde meg så glad!
Det andre bildet er av datan min (døh) og av iTunesen min, og hvis du ikke ser hva som står, så er det altså REgina SPEKTors nye CD jeg sitter og hører på! Jeg er HELT forelska! <3<3 At så mye vakkert kan komme ut av en så liten kropp er skikkelig utrolig altså!

Nei, nå må jeg hjelpe familien Sekemoto med å oppdra tvillingene sine! Snakkes i morgen!

bilddagboken

1 kommentar:

Cassiopeia sa...

sv: hmm..jeg hadde nok ikke giddi å reist til frisøren for å fikse dreads, hihi, sjelv gjort er vel gjort som jeg pleier å si;)

men sånn om flueegg, finneste det ikke spesielle shampooer for dreads som fikser sånt?

Lesere

Bloggurat Blogglisten