søndag 22. februar 2009

Kjære Alexander Rybak
Hvis du leser dagbladet i dag kommer du kanskje over en sak om deg selv. Da går du sikkert ned til bloggene og ser hva folk leser om deg. Nå er du her. Vil du gifte deg med meg?
(Jeg kom på at jeg så Spelleman på taket for ørten år siden, og der var jo Alexander spelemannen! Jeg husker nesten ikke noe fra det stykket, unntatt han søte gutten på taket! (Og et jødisk bryllup tror jeg...))
Se så bra vi ser ut sammen, da! Hallo!

8 kommentarer:

Randi A sa...

JA! Det synes jeg også!!! JEg vil være brudepika til deg og Alexander!!! -selv om han ikke er milliarder! ;-)-men etter at han har vunnet den internasjonale finalen i MGP blir han det kanskje. :-)

fredrikke sa...

hihi.
han er jo vanvittig søt da.

jeg sover også nesten sånn.

den t-skjorta hørtes kul ut.

/fredrikke

Imlebimle sa...

ALLE SAMMEN! NAVNET HANS SKRIVES ALEKSANDER RYBAK! IKKE ALEXANDER RYBAK! takk (: også ragnhild, veit u hva? jeg har møtt ham! yay! eller, møtt og møtt. jeg stod på samme t-banestasjon som ham og tok samme t-bane som ham og gikk av på samme holdeplass som ham (også gikk han ikke på den jeg gikkpå igjen. det var teit. men det var på vei hjem fra fiolnen, ogs smilte an til meg fordi jeg hadde folin (eller kanskje ikke akkurat FODI jeg hadde fiolin, men samma) også hadde han oransje jakke of han er ganske lav :D så veit du det! jeg tror han bor på ljan ;)

mams sa...

jeg også vil være brudepike :) men ikke gift dere før Aleksander er blitt millionær, for ellers blir det vel jeg som må betale for bryllupet :(

håkon sa...

Hahaha:P omfg.. :P

Imlebimle sa...

unnskyld, unnskyld, unnskyld, ragnhild! jeg leste nettopp på nrk, og der skriver de alexander, ikke aleksander. unnskyld! stryk det jeg skrev om det! :P

Christine sa...

Haha jeg skal krysse fingrene mine for at han en dag blir din ;)
Forresten; jeg ELSKER den rosa hårsprayen fra H&M! :D

Ha en fin kveld da! :)

Imlebimle sa...

jeg vil være brudepiken din også!!! jeg synes jeg burd få lov til det fordi... fordi... fordi, bare! :D

Lesere

Bloggurat Blogglisten