søndag 22. februar 2009

Ikke kom her og si at jeg ikke er tålmodig


Jeg har bodd i Oslo hele livet, og det medbærer en god del t-bane, trikk og buss. (Etter en kort hoderegning vil jeg si det er nærmere 5000 turer med samtlige) Og det har lært meg en god del om tålmodighet. Et godt eksempel er noe Thea Margrethe skrev om for en liten stund siden.

Fordi, du skjønner det at Norge er bare et land der det pleier å snø om vinteren, men likevel er dette et veldig mulig scenario:
Buss-sjåfør (Ikke nødvendigvis utenlandsk): Humhum, ja, da var klokka 4 og jeg må stå opp for å kjøre bussen min!
Kona til buss-sjåfør (Ikke nødvendigvis utenlandsk): God morgen kjære!
Buss-sjåfør (Ikke nødvendigvis utenlandsk): God morgen! Hvordan er været ute?
Kona til buss-sjåfør (Ikke nødvendigvis utenlandsk): (Sjekker vinduet) Oi, det har snødd litt i natt!
Buss-sjåfør (Ikke nødvendigvis utenlandsk): Nei, så kos! Nå må jeg gå! Hadet!
-10 minutter senere-
Buss-sjåfør (Ikke nødvendigvis utenlandsk): Neimen, oi, det var vanskelig å kjøre buss i snøen! Haha, jeg kan huske noe lignende fra i fjord. Se, der er holdeplassen! Men jeg skulle da vært her for 10 minutter siden, så det er nok ikke meg de venter på! Dessuten har tavla frosset, så ingen ser hvilken buss det er! (Merk: Dette er hentet fra min hverdag, og det er bare EN buss som kjører den ruta på den tiden av året) Så jeg kjører forbi! 

Og det samme med t-banene : "oi, har det snødd ute? Shit, DET var vi ikke forberedt på!"

Det er i følge avisa mye sporvestrøbbel nå, og jeg må bare le. Vi bor i Norge, vi har vinter, og vi har snø. BE PREPARED, MORONS!

Menaltså: All forsinkelsen er jeg vant til. Det får bare gå, det er ekstra mye snø nå, blablabla...
Men nå er det ikke bare banen som fusker, hjemmesida funker heller ikke som den skal:
Jeg skal ut i byen i dag, og søker på buss. Jarbakken.. Ja, det er stoppestedet jeg skal ha. Men så kommer det opp "Du må oppgi minst en bokstav i fra-feltet". Jeg er vant til denne beskjeden og skriver inn den andre holdeplassen min, Orebakken. Men gjett om jeg får samme beskjed da! Jeg skriver Jarbakken igjen, nå med store bokstaver, for det pleier å være en grunn, men neeida! Tilslutt skriver jeg inn MORADI! bare fordi jeg er sint, og gjett hva som skjer? Ja, HER finner den holdeplasser! haha


Hjelp meg, noen, jeg kommer til å eksplodere snart

2 kommentarer:

Line Alice sa...

Så sykt morsomt.

Kjenner følelsen ass. Sporveien er noe herk iblant.

Helene sa...

haha, den er sur!
Jeg kjenner meg igjen ass! For tiden kommer jeg ALLTID for sent til første time på skolen. Men jeg jobber på en bussterminal, så jeg vet at bussjåfører ikke er de mest stressede vesner her på jorden!

Lesere

Bloggurat Blogglisten