søndag 18. april 2010

Jeg har fått klage fra tante randi om at jeg ikke har blogget på lenge, og det er sant! Skal prøve å bli flinkere igjen, men folkehøgskoleåret gjør deg skikkelig giddalaus! Jeg har heller gjort dette:image

Jeg har søkt om å bli miljøarbeider her neste år, altså en fjorårselev som er igjen et år til for å holde styr på årselevene, og jeg har så lyst på den jobben atte hjælp!
Nå er jeg ganske sikker på at jeg får den jobben, men jeg kan jo ikke være helt safe!
Vi skulle få vite det på Fredag, men neeeida, siden er det 4 stillinger og 5 søkere må vi ha intervju! Det er i morgen, og jeg hater intervjueromg.

I går hadde italia elevkveld. Dette er siste “ordentlige elvkvelden, for neste gang (og siste! :[ ) er det lærerne som skal ha elevkveld! Det kan bli spennende!
Men uansett. De hadde gamle romerriket som tema, så alle gikk rundt i toga. I tillegg hadde alle fått egne roller, og jeg var prestinne/orakel, og fikk låne lines sengeteppe siden det er så fint!IMG_5692

Ragnhild med sengeteppe og et mislykket forsøk på å krølle hår! (Fun fact: jeg ser ut som mamma med krøller!)IMG_5758

Og her er Line som går i regnet i bare sydvest

IMG_5701

IMG_5722Vi fikk til og med underholdning til maten! IMG_5731

Patriarken og matriarken vår   IMG_5757Og så ble jeg litt ekstra pyntet! Se så fint!

2 kommentarer:

Randi A sa...

Endelig... Nå skal jeg klage på IK også, kanskje det kommer noe der også! Lykke til med jobbintervjuet. Dette klare du så lett som bare det! Stor tante klem!!

mams sa...

det hjelper aldri no at jeg klager... fin du var med krøller, forresten, likner innmari på meg ja :b

Lesere

Bloggurat Blogglisten