lørdag 14. november 2009

Noen som vil ha Proppen?

Jeg sitter akkurat nå og surfer rundt på gi-bort-sidene på finn.no. Det er sin del med annonser om katter som trenger nye hjem, men bare en av disse har fått min oppmerksomhet. Det var annonsen om katten Proppen.

image
Jeg måtte bare inn og se hva slags mennesker som kaller katten sin Proppen, og jeg fikk meg en god latter av annonsen!

“Sjarmerende guttepus (ca 5 mnd), uten oppdragelse, magemål eller stedssans søker familie med tålmodighet, fulle matskåler og en dør som er stengt gjennom hele vinterhalvåret.
(…)
Så hva er galt med Proppen?
Tja...
For det første så går han på bordet... og i veggseksjonen...
og i vindusposten... og sikkert på kjøkkenbenken dersom han får muligheten...
...og bak meg akkurat nå smalt ett eller annet nettopp i gulvet, og jeg kan nesten garantere at det var husets siste blomsterpotte... Den jeg arvet etter mormor og som egentlig var ganske heslig, men som jeg etter 12 år i dens selskap liksom hadde vent meg til... Og ved siden av potten sitter antageligvis Proppen og ser litt halvforundret på det hele. For 11 knuste potter -12 med denne- 2 kopper, 4 sjokkerte aviser og 27 kulepenner har tydeligvis ikke vært nok til å lære den lille pjokken de grunnleggende reglene rundt dette med tyngdekraft.
(…)
Proppen er på grensen til plagsomt kjærlig, han er stueren, tygger nesten ikke på frukten i fruktskålen og han er tilpassningsdyktig.”

Les hele artikkelen her

4 kommentarer:

mams sa...

Ragnhild, IKKE ta i mot Proppen!!!

imleelskerpusekatter sa...

JEG VIL HA HAM!

Iversen sa...

Beste annonse noensinne! Jeg har lest den høyt for alle gjester vi har hatt de siste par dagene. :D

Ann Christin sa...

Min ene hybelvenninne er dyreelsker delux...hun har allerede invitert flere av nabokattene inn på besøk. Hun hadde sikkert ikke nølt et sekund med å ta imot denne katta...meeeen...jeg vil helst slippe å komme hjem til en rasert hybel :P Kreativ og ærlig artikkel hvertfall!

Lesere

Bloggurat Blogglisten