fredag 14. august 2009

Hva gjør jeg nå da?

Nå får jeg nerver igjen.

9 dager igjen. NI DAGER IGJEN!

Om ni dager sitter jeg antageligvis fortsatt i bilen sammen med mamma og pappa (og Ronja er vel hos barnevakt) på veil til Bergen. Vi burde ha vært der om under en time, men pappa rotet sikkert bort bilnøklene som vanlig, så vi har nok fortsatt en liten stund igjen.

Om ti dager har jeg min første ordentlige dag på Fana. Jeg er ferdig med frokosten, og min første morgensamling var skummel, men likevel spennende, da den ble holdt av rektor, der han introduserte oss til livet på fhs. Nå, om ti dager altså, vil jeg nok akkurat begynne å bli kjent med de andre på dramalinja mi, de 10 og noe menneskene jeg skal tilbringe mye tid med i året fremover. Vi skal spille sammen, tulle sammen og være slitne sammen.

om ti dager og ti/elleve timer er jeg tilbake på rommet mitt, sammen med min nye romkamerat, jeg vil krype under dyna mi, si natta til henne, for så å sende en melding til mamma, der det står “God natt! Alt er fortsatt bra her! ;) klem!” og så en melding tilbake, så vil jeg sove i min nye seng, på mitt nye rom.

Håper jeg

1 kommentar:

Ann Christin sa...

Du kommer til å greie deg så bra, at du aner ikke! Fantastisk kommer det til å bli :D Jeg overlevde universitetsstart her i Bergen, faktisk :) Når du skal spille skuespill med dramalinja di, får jeg lov til å komme å se på da??

Lesere

Bloggurat Blogglisten