søndag 23. august 2009

Fana, dag 1

Da har jeg etablert meg på rommet mitt! Det er stort og fint, men har veldig lite skapplass, i hvertfall når både jeg og min romkamerat Tonje har med alt for mye begge to!

I dag har vi fått oss nye venner, og hilst på folk vi kjenner, men som vi ikke visste at gikk her, og hilst på noen vi visste skulle gå her, og en som kom fra Averøya!
Så spiste vi “kjøttboller” og hadde det kjempekos! Egentlig har vi ikke gjort så mye annet enn å pakke ut og ordne litt, men vi fikk da også kveldsmat/dessert, altså is. Og etter isen, da alle egentlig var for trøtte til å høre etter, fikk Rektor det for seg at han ikke bare skulle fortelle et, men fire (4) folkeeventyr!

Nå sitter jeg på senga i silkepysjen min og hører på regnet (ja, det REGNER her! I BERGEN! D:) og skal til å pusse tenner og krype under dyna og legge meg, jeg skal jo tross alt tidlig opp i morgen! (halv 8!!!!)

Bilder og sånn kommer nok senere vil jeg tro! Hakke tid til sånt nå!

6 kommentarer:

Ann Christin sa...

Hurrahurra! Du går på folkehøgskole! Og velkommen til livet i Bergen :D Jeg liker regn! Men helst utenfor skoene. Jeg må nok kjøpe meg gummistøvler snart, for de andre sleit jeg ut ifjor. De begynte å innvitere hele sølepytter til fest i sokkene mine!

Marit sa...

fascinert? :D

Hege sa...

så bra du har hatt en fin førstedag ragz! :D

Tore V sa...

Da var transport- og servicecrew'et tilbake til basecamp i Oslo og begynner å forberede alderdommen.

Marit sa...

næsj, det var jo fint av deg da :) jeg vil heller se ut som en lykkelig barnehageunge enn en gris altså! ;P

Cassiopeia sa...

SV: ååå det hadde vært romantisk:)

Lesere

Bloggurat Blogglisten