mandag 8. juni 2009

ÅHDRITTJÆVELSNUSER! DU ER IKKE KUL OM DET ER DET DU TROR!!

…Var ca. det jeg sa i dag morges. For da jeg reiste meg opp for å gå av trikken, ser jeg ned på setet der jeg satt, og der lå det en posesnus. “neeeeeeeeiiii……” tenkte jeg, og så ned på buksa mi, den fine, nye høylivede, ekstremt LYSE buksa mi. Og så sa jeg ca. det som står i overskriften, For jeg hadde fått, ikke bare ett, men TO brune, firkantede flekker på rompa. ÆSJ!

Lille snusende drittunge. Greit nok for meg at du velger å stappe en liten pose med tørkede blader oppunder nesa, få ekle tenner og ødelagt tannkjøtt, men hvorfor i HELSIKE måtte du grafse ut snusen og legge den på SETET på trikken? Legg den på bakken om du så absolutt ikke kanvente til du går av eller kommer deg til en søppelkasse! Den buksa var ikke dyr, men det er litt… illle å gå rundt i byen med en brun flekk på rompa!

Tenk om jeg hadde sølt kaffe over setet du hadde satt deg i med den (helt sikkert) hvite, nye buksa di, da! Du hadde ikke blitt glad da heller? Fakk deg.

mmmmmmmm!

6 kommentarer:

Cassiopeia sa...

fyyyyyyy faaaaan!! jeg hadde daua om det hadde skjedd meg!! tilhælvete med denne snusen, hurra for røykerne de er i allefall renslige, de kaster ikke fra seg ekle klissete brune slimposer hver gang de er ferdige med nikotinen sin!! fysj!!

også på lyse bukser også da!! åå jeg kjenner jeg får helt vondt inne i meg!!

Cassiopeia sa...

SV: så absolutt:)

theteasipper sa...

Snusere kan gå å melde seg inn i Paradise Hotel og bli der!!-.-

henke sa...

jeg vet! jeg ha-ter de.

Helene sa...

åh! den er kjip! Jeg vasker busser og finner daglig en haug av snus! Snusere kan gå å legge seg!

Lise sa...

ÆÆÆÆSSSSSSJJJJJJ!!!!!!!!!!

Lesere

Bloggurat Blogglisten