søndag 17. mai 2009

Sukk…

Nå er det lenge siden jeg faktisk har satt meg ned og lest nyhetene, og nå kom jeg på hvorfor:

En av de mest hete sakene på db.no for øyeblikket er Synnøve Svabøs kommentatorferdigheter under MGP i går.  Det er tydeligvis en overkant av mennesker som ikke likte henne.
Selv syntes jeg hun var fantastisk! Hun kom med kjappe kommentarer og livnet opp et til vanlig kjipt show. Folk klager liksom på at hun kommenterte under poengutdelinga så folk ikke fikk hørt hva Stian Barsnes Simonsen sa!!!! D: D: D: D: D: D: D:

Og i Afrika sulter de, liksom!

Jeg syntes faktisk det var mer spennende å høre på hvordan hun hadde støffet bhen sin med tennissokker enn å høre på en stygg russisk modell som ikke egentlig kan fransk, men som snakker det allikevel.
Så hvis nordmenn ikke kan finne på større ting enn å lage 31 føkkings facebook-grupper om hvor teit hun er, søker jeg om britisk statsborgerskap fortere enn faen. Seriøst.

 

Hurra til Aleks forresten!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hvem er Synnøve Skarbø?
Tror helst det er du som tror du er intellektuell (litt smartere enn folk flest), men som egentlig fremstår som en dum ku med den idiotiske bloggen din.

Du er tåpelig.

Mvh.
Jarle
Haugesund.

Ragnhild Regnbue sa...

Hei, kjære
Jarle
Haugesund.

Den tåpelige her er enten deg eller ingen vil jeg si.
Jeg oppdaget, takket være deg, at jeg hadde skrevet feil etternavn. (feilen er rettet opp) Sånt skjer når man gjør flere ting på en gang. Det skal tross alt ikke være lett å være så intellektuell (som jeg utrolig nok vet hva betyr!!!!) som jeg er!

Jeg blogger fordi jeg liker å si hva jeg mener. Og hvis du mener det jeg sier/skriver får meg til å fremstå som en dum ku, så kan jo jeg svare med samme mynt og si at du er en teit nisse som i det hele tatt tar deg tid til å kommentere og dømme meg uten å ha møtt meg først.

Du er nok bare misunnelig. Jah, tror nok det.

Mvh.
Ragnhild
Oslo.

Lesere

Bloggurat Blogglisten