torsdag 12. februar 2009

Innimellom hadde det vært greit å være enebarn

Da jeg la ut innlegget "Søknad" forventa jeg egentlig ikke noe svar. Men så fikk jeg jo en kommentar, da, fra en fyr som kalte seg Stian. Han virka jo hyggelig, han! Så jeg tenkte at "søren heller, jeg kan jo likevel ta sjansen", så jeg ba han sende meg en mail. Og jeg får denne mailen: Hallo!
Jeg sender egentli aldri sånne mailer, men det føles virkelig som at du passer med meg!
Jeg heter Stian,og er 22 år, og bor i Rakkestad så er jo ikke så langt bort! Jeg synes ikke det faren din skrev er så skumelt, for jeg er bare snill! Jeg har også mange snille venner og en snill familje så han trenger ikke være redd for deg! Jeg vet ikke helt hvorfor jeg synes vi passer men når jeg så bildet av deg med bart og horn bejynte jeg bare å le, du er så søt! Og så synes jeg at du er flink til å skrive også, og det liker jeg jo. Siden faren din lurte: jeg holder på og ta fag brev som snekker, men har lyst til ingeniør etterhvert. Det passer jo ikke helt med at jeg skal redde verden men kanskje jeg enner opp som statsminister? Hvem vet? Jeg liker veldig godt Sex Pistols, ACDC, Coldplay og Iron Maiden, skal på konsert med ACDC faktisk, men har bare en bilett sorry! Bejynte å spille gitar for nesten 2 år siden så kan litt,men ikke så mye. Kanskje du kan lære meg? Nå vet du litt om meg, kanskje jeg får vite litt om deg?

Hilsen Stian

Og jeg fikk dette bildet tilsendt:


Og jeg visste da ikke hva jeg skulle gjøre! Jeg spurte to-tre forskjellige personer om hva jeg skulle si til han, for jeg ville da ikke møte han, og jeg er ikke akkurat en slem person! Og jeg føler meg slem, men sender han en mail der jeg sier at jeg ikke vil møte han osv. Og får svaret "OK....". Det er det verste svaret jeg kan få! Og jeg får skikkelig dårlig samvittighet! Men så sier plutselig Inger at jeg må lese den siste mailen jeg har fått fra han. Og DA altså! Der står det:" Men du....synes du ikke det er litt tomt rundt deg? Noe som mangler? I det store gule rommet med den digge sengen og sofaen for eksempel? Og hvordan går det med søsteren din..hva var det hun het igjen...Inger?SUCKA!! moahahahahahahahahahahahahahah
ahahahahaha
"
Åfysøren! Det var altså søstera mi hele tida!
Johannes hadde tilogmed sendt meg en sang for at jeg ikke skulle ha så dårlig samvittighet lenger:
Så mitt spørsmål til dere: Hvordan kan jeg ta hevn på søs? Hun kommer hjem i morgen og skla være her hele vinterferien. Det MÅ være noe jeg kan toppe dette med? Eller?

4 kommentarer:

christine sa...

hva? skal søstern din være der på lørdag??????? nooo:P haha

Imlebimle sa...

vi kanke skrive hva du skal gjøre mot henne her daaa! mohaha :P men jeg kan hjelpe deg, jeg! :D

Claes sa...

Sykt nedsig og pwnage! : D

Ragnhild Regnbue sa...

Sykt irriterende at jeg enda ikke har kommet opp med noe å hevne meg med!

Lesere

Bloggurat Blogglisten