torsdag 15. januar 2009

Ragnhild is: Carl Fon linné

Det er statusen min på face nå, hvis du lurte. Hvem er Carl Von Linné spør du? En stor tufs, svarer jeg, men det er ikke helt sant. han er OK. 

Nå er klokka mye. Jeg skal ikke si hvor mye for å ikke bekymre Mamma, eller andre som vil finne på å bekymre seg over meg når jeg sitter oppe klokka halv 5 på en vanlig skoledag og gjør skolearbeid. Jeg ha valgt dette helt selv! Nå har jeg laget en fin mappe, nå mangler det bare å bestemme hva alle de rare mosene mine skal hete. jeg har telt, og jeg har 54 ark i permen. Jeg har kanskje 6 ark jeg ikke har bestemt enda, det tar jeg i morgen på skolen, og så har jeg mosen da. Det er jo litt, vi skulle jo bare ha fler enn 50. Jeg vil bare takke Mamma og Pappa en del, nei, MASSE, for de har vært så snille og hjulpet meg! Og skriveren til pappa, EPSON, Takk! I owe you one!

Nå har jeg egentlig lyst til å si/skrive masse stygge ord om hva jeg synes om at nesten halve karakteren min skla bli avgjort på grunnlag av noen planter, men av hensyn til min noe yngre kusine, min mor, og andre som ikke liker sånt, så gjør jeg det ikke. Jeg finner en vegg ellernoe og skriver det der i stedet! (: (EGENTLIG IKKE!)

Nå vil jeg egentlig bare ha te, ikke kaffe, men hvis jeg drikker kamomillete nå vil jeg bli litt for trøtt til å greie dette her, så jeg greier meg uten. Tralala

2 kommentarer:

mams sa...

vær så god!

imletibimletibombom! sa...

du atte det er vel vårin du sikter til med "min noe yngre kusiner" du atte!!! jeg tåler slike ord som oksebæsj og sånn asså! og mer tilogmed!!! :O

Lesere

Bloggurat Blogglisten