onsdag 14. januar 2009

<><

Jeg har egentlig ikke tid til å fortelle hva jeg gjorde i dag, for jeg jobber med herbariet, så dette blir en kembokort og rask oppsummering:

Vi var på MF med klassen, hørte på et foredrag om sannheten, strakk oss, hørte på et foredrag om en professor som alltid slo opp på de alternative sidene i dagbladet hver morgen, spiste lønsj, tok bussen til lillestrøm, snakket med både Fatima, Ali og Kjetil, snakket med Toroborgen, snakket med maaaasse kjekke gutter som sto stand, fikkmed lapper og brosjyrer til steder jeg aldri har vurdert å gå til fordi det var kjekke gutter/godteri der, fått de to i MF-standen til å bli helt stille da jeg sa jeg ville studere religion der et år og at jeg ikke var kristen, tatt bussen hjem, gått tur med Ronja, jobbet med herbariet, hadde en flott diskusjon med Johannes som gikk noe som dette:


Hm, interessant! (Åpne bildet for å lese!)
Og jobbet med herbariet igjen, drukket kaffe, og skriver nå blogg. Evt. blogger. Og nå skal jeg drikke mer kaffe og jobbe mer med herbariet, mens jeg hører på Jon McLaughlin og  spiser på en av de 5 pennene jeg fikk fra HYPER ISLAND-standen fordi jeg var i så godt humør!

God jul!

3 kommentarer:

Iversen sa...

Hihi, der outer du et pinlig musikkvalg. :D Johannes da,

Ragnhild Regnbue sa...

Ja, huff og huff! Johannes... tsktsk

johannes sa...

Det er så lite pinlig det! Creed er bra da! Det er mye annet som er bedre, men det er bra!

Lesere

Bloggurat Blogglisten