torsdag 27. november 2008

Jeg er magisk

Jeg vet ikke helt hva det er, det kan være all balsamicoeddiken jeg fikk på tomatene mine i dag, men i hvert fall fikk jeg nettop lyset på kjøkkenet til å skru seg på uten å være nær noe! Det er litt kult!
Jeg er MAGISK! (Eller tragisk) Eller bare litt hyper (Les: Dopa på nesespray med menthol og paracet!)

Jeg hadde nest siste engelsktentamen NOENSINNE! Det var litt digg! Men en ting liker jeg ikke:

Ordbøker. Det er ekkelt og veldig awkward å slå opp random i en ordbok. Du havner alltid på et ord som "kjønnsvorter" eller "tamponger", og sånne ord man fniste av i 5 klasse. Jeg synes man burde ha en egen avdeling for ekle ord i ordbøker! Det hadde vært gøy! En sånn en skal jeg lage tror jeg!

Nå drikker jeg første kopp kaffe siden lørdag. Den var utrolig deilig! Sånn går når man er forkjøla, man drikker bare te. Men det er også godt. Jeg drakk en Chai latte (Skikkelig Marie Amanda!) med Christine på People & Coffee i dag sammen med en liten soften wheaten terrier jeg kalte noe som Børre elns. Den var skikkelig søt!

Nå har jeg vært på knattenmøte, for jeg er med i knattenkomiteen! Vet du ikke hva knatten er er du ukul!

Nå har jeg endelig lagt inn alle bildene fra mobilen min! Nå skal jeg legge ut mange her og!:D
Først og fremst noe som burde ha vært med innlegget fra biologiheldagsen: BIOLOGIBANANEN!:D

Og så får dere et fint bilde (På skjeiva(SEFF)) som jeg tok på vei til teateret! Det er bra vi har meninger! Flink ungdom <3


Bare fordi: Jeg vil ha denne kjolen! Den koster "BAre" (<-Litt inteRN) 1400 kroner! Du finner den forhåpentligvis bak hengerne innerst til høyre i Neste Stopp-butikken nederst i Bokstavveien! (Advarsel: Jeg ser loka ut)(Ikke PÅ SJEIVA! IKKESEFF!)

 


Tsktsk

Oh, opplysning: jeg elsker nesespray med menthol! jeg er redd jeg er avhengig! (Jeg elsker menthol i ALT!)

Julespill

Flott

(her skal det stå noe klokt som "ikke sku hunden på hårene" elns, men jeg kommer ikke på noe annet enn "I'm just an ass in the crack of humanity" (Moldy Peaches), og føler at det ikke passer helt!)

6 kommentarer:

Inger K sa...

Jeg skal sørge for at denne bloggen blir verdenskjent...norgeskjent i hvert fall. Tror ikke jeg kjenner noen som er mer kreative enn deg! :p Tenkte å ringe til deg snart...men bare fordi du må gjøre meg en tjeneste...og litt fordi jeg lurer på hvordan det har gått med alle de teite prøvene dine... :)

Inger K sa...

Forresten... jeg gjør deg bare verdenskjent om du slutter å legge ved bilder av deg selv med forskjellige klær på.. :P

Ragnhild Regnbue sa...

OkOkOK!!!! jeg skal slutte med å legge ut klær! ( Den siste var egentlig en del av ønskeliste, så den teller ikke særlig) MAKE ME FAMOUS!
Ring meg i morgen! Jeg har fri, og jeg trenger din hjelp også! :D

Inger K sa...

Vel..i morgen...vil det si i dag? ...Eller i morgen?

Iversen sa...

nesespray med mentol høres briljant ut. må man på apoteket for sånt?

Ragnhild Regnbue sa...

Ja, det er kjempedigg egentlig! Det er så ekkel smak på den andre! nei, jeg kjøpte den på Rema i hvertfall! men den finnes nok på apoteket og!

Lesere

Bloggurat Blogglisten