torsdag 6. november 2008

Crapcrapcrap...Og litt annet

Å, huff for en blodig dårlig blogger jeg er, har ikke blogget på en HEL dag! (Kjenn sarkasmen ooose) Men til mitt forsvar har jeg gjort masse. Oppsummering:
  1. Jeg har vært på Keane-konsert! (joda, dette VAR på Mandag, men jeg følte å nevne det i dag)
  2. Jeg har vært på teateret (mitt altså)
  3. Der møtte jeg Eline, og vi snakket sammen i godt over en time, og det var kjemekult!
  4. Jeg har sovet masse (satt jo tross alt våken i hele går natt)
  5. Og selvfølgelig skolen

Jeg skriver for øyeblikket en oppgave om Islam og Kristendom, den suger.

I dag i norsken fikk vi i oppgave å skrive en historie på 6 ord. Godt inspirert av A-magasinets reportasje satte vi igang. Jeg har jo en fantastisk fantasi og skrev og skrev. Næt! Men jeg fikk jo noe ned da:

  • Bestefar fikk kreft, inspirasjonen fikk vinger
  • Skal vi samarbeide, sa hun. Nei.
  • Jeg så deg en gang. Smil
  • Ole Lukkøye har åpnet opp øynene
  • Bokser med få hjerneceller stemmer McCain

Jeg ble skikkelig trist inni meg den timen, litt fordi jeg begynte å tenke på bestefar, og litt fordi en annen hadde skrevet "To fantastiske foreldre. Den ene døde." Jeg vet hvem det er, men jeg vet ikke om han vil at jeg skal si det. Jeg blir så lei meg!!!!
Etter den timen satt jeg på biblioteket litt, og jeg så jo sørenmeg 6-ords-fortellinger over alt! Blant annet ble denne lagd: "JESUS fra Nasaret. For en tulling", og denne: " Er noen borte? Jeg skriver fravær". Sånn skjedde også etter nynorsken. Jeg tror hjernen min er litt treig innimellom.

Over til noe annet: Jeg sa jeg skulle skrive "Obama is my homeboy" i panna, det ble hånda. men samma. Jeg har bilde av det som bevis, men jeg har ikke ledning til kameraet her, så det får komme i morgen (Ulempen med å ha skilte foreldre). Men jeg har gjort det, altså!

Og noe annet igjen: Øverst i høyre hjørne har jeg en liten blå og rød greie fra Bloggurat. Jeg så på den for noen dager siden, og da var jeg vel på 44plass ellernoe. Men da jeg så på den i dag sto det plutselig 19 der! Så jeg måtte inn og sjekke, og dette fikk jeg:

Ikke nok med at jeg var på 20. plass over de mest leste bloggene (registrert på Bloggurat, that is), men jeg har flere besøkende de sidte 7 dagene enn Iversen, min helt i bloggverdenen! Er det mulig? Selv om fyren på første plass har 3190 lesere pr. uke, så er jeg jo godt på vei. Men jeg lurer: Hvem er det (Utenom mamma, Christine og meg selv) som faktisk leser bloggen min? Gi meg et vink! Jeg er nysgjerrig!!!!!!   ! 
(Christine: Legg merke til at navnet ditt ligger på lista over mest brukte tags... Sammen med "Yay me". haha!

Ok. Masse tekst, lite bilder. Det må vi få en stopper på!

3 kommentarer:

mams sa...

en av dine 6-ords fortellinger jeg blir lei meg av, tror du forstår hvilken ;-)

Inger K sa...

Omg! Jeg klarer ikke å holde den skjult lenger... Jeg elsker deg! Og jeg elsker bloggen din, leser den minst 30 ganger hver dag! Og du er så sexy at jeg har vist bilde av deg til alle jeg kjenner og OMG OMG OMG! Jeg håper jeg en gang får mulighet til å røre ved din hellige hud! I LOVE YOU!

imlebimle sa...

jeg leser bloggen din!! :D (genialt innlegg ik) :))

Lesere

Bloggurat Blogglisten