mandag 27. oktober 2008

Vil ikke HVA???

Jess! Led Zeppelin skal ha comeback! Det er de beste nyhetene jeg har hørt på lenge! Eller.. Nei. For det blir bare John Paul Jones, Jason Bonham og Jimmy Page pluss en stand-in for Robert Plant, for, i følge Dagbladet, vil han ikke lage mer bråkemusikk! D:

Hva fanken er det? Det blir jo ikke noe Led Zep uten Robert! Joda, han har rundet 60, og har sikkert lagt 70-tallet på hylla, men likavel! Det blir ikke det samme! Det blir det samme som at Gwen Stefani m ta seg en pause fra popmusikken og de japanske danserne hennes leier inn ei annen dame! Hallo!

Det blir ikke det samme at en eller annen jupling skal ta hans plass og synge Black Dog og Gallow's Pole! Og for ikke å snakke om Tangerine! Nei, nå ble jeg lei meg.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Ikke sikkert du trenger å bli så lei deg hvis Stephen Tylor (fra Aerosmith) stepper inn i steden. Den eneste som blir lei seg da er Plant sjøl, som nok en gang blir minna på hvor stemmen hans forsvant hen...

I beste mening

Terje K

Ragnhild sa...

Joa, det er et plus at det er han som stepper inn, men allikavel, det blir ikke Led Zeppelin uten Plant synes nå jeg!

Anonym sa...

Poenget må vel være at for noen er toget kjørt. Paul Mac er en av dem, og etter min mening Robert P også.Men det finnes også unntak. Som Chris Thompson og John Fogerty som til dags dato ikke har lagt ned ei tone fra originalene når de spiller live. Det til tross de også er i 60-åra, som du helt sikkert er klar over.

At det er leit er jeg i prinsippet enig i, men poeget mitt er at det ville blitt enda verre hvis han hadde forsøkt å komme opp til gamle høyder. Ganske pinlig,faktisk. Dette er han helt sikkert klar over sjøl....

Igjen vi beste menig :-)

Anonym sa...

Det beste hadde vel vært dersom Jørn Lande steppet inn :)
Hans versjon av Black Dog med Masterplan er jo bedre enn originalen omtrent!

Ragnhild sa...

Uansett hvem som stepper inn: Det vil ikke bli det samme! Led Zeppelin er ikke det samme uten Plant, Sigfried & Roy ville ikke være det samme uten Sigfried!

Lesere

Bloggurat Blogglisten