mandag 27. oktober 2008

Ikke såå fine dagen

I dag våknet jeg etter en skikkelig urolig natt med masse vondt i kroppen. Har vondt i hodet, ryggen og nakken konstant, og får kramper hele tida. Det er dritt. Derfor ble jeg hjemme, og har vært så lite produktiv jeg bare kan være: Har sett på film (Meet the spartans) drukket tre kpper med te, tatt masse smertestillende, og furtet over at jeg ikke kom med i KG-teateret fordi rollen min plutselig skulle bli delt ut til en eller annen danser som ikke engang har vært på audition. (Ja, jeg er furten! Jeg ville, ville VILLE være djevelen! ><)

Nå skal jeg prøve å være litt produktiv ved å lage et nyt banner. I mellomtida har jeg funnet et par lenker som ikke passer hvis du skal prøve å være produktiv.

  • Demetri Martin, en fantatisk stand-up komiker. Han har også vært/er fortsatt reporter i The Daily Show
  • Denne siden gir deg hjelp om du trenger det. Legg forresten igjen mailen din i "help, I'm lonely"-greia! Det funker! (Christine har prøvd, og har nå fått seg en ny venn i 30årene som heter Rene og kommer fra Mexico. Han er ikke homo, men har ikke kjæreste, for han er "uuuuglyy"
  • Et sitat jeg fant på nettet en gang sa "You go to heaven for comfort, and to Hell for company." Nå kand et hende det ikke er så varmt i Helvete man skulle ha trodd. Dette er nemlig en veldig fin oppgave noen skrev om dette.
  • Et irriterende pixelspill. Jeg har kommet meg forbilevel 10 i hvert fall
  • Tidsfordriv: Tegn hva du vil og se det blir klusset på. Så slipper du å gjøre det selv!
  • Denne går vel mest til Christine: Den finner rimeord til deg! :)
  • Og tilslutt: Alle kjenner jo til det morsomme bildet der McCain rekker tunge? Vel, selvfølgelig er det laget en egen side med tullebilder! Oh, I love the internet!

3 kommentarer:

Steinar sa...

Hvor i all verden kommer du opp med alle disse geniale nettsidene? Er det dette du gjør når du sier at du er på skolen?

Ragnhild sa...

Det er den fine tingen jeg snakker om her: http://shitfish.blogspot.com/2008/09/stmble.html

StumbeUopn! Masse fint tidsfordriv!

imlebimle sa...

jeg kom til level 20 i pixelspillet! :D

Lesere

Bloggurat Blogglisten