fredag 30. mai 2008

Er mennesket mindre anatomisk likt mennesker enn aper?


De har nå i Amerika (selvfølgelig) funnet ut at en ape kan, ved hjelp av tankekraft, styre en mekanisk arm. De sier de brukte aper "fordi de er anatomisk like mennesker og fordi de lærer raskt." hevder forskere fra University of Pittsburgh og Carnegie Mellon University , som har ledet denne forskningen.


Men hvorfor aper? Det er da ingen livsfarlig undersøkelse hvor forsøksperonen /dyret ville lide veldige skader av å teste maskinen? Neida, det er fordi de KAN! Enten det eller så er det fordi mennesket ikke lenger er så anatomisk like mennesker de burde være, eller ikke lærer like raskt som aper. Skulle ikke forundre meg om det siste har noe å si. '


For meg er det å bruke aper til en sånn sak idiotisk og unødvendig. Jeg hadde gladelig sagt ja til å være forsøksersonen deres hvis sjansen hadde butt seg og dette på en eller annen måte ville ha medført i at apen ville ha sluppet fri. Å bruke dyr til å teste diverse ting burde ikke være nødvendig! Men nok om det, det får vi ta en annen gang.


2 kommentarer:

Sunny sa...

er du tett eller?? Selvfølgelig kan du ikke bruke mennesker, da det kan påføre skader. Man vet ikke før man har utført eksperimentet om det er skadelig å sette in en brikke i hjernen din eller ikke. men virker som om du ikke har så å sette inn i da..

Anonym sa...

Dette er gammel teknologi som nå gradvis slippes ut i offentligheten. http://www.irieh.net

Lesere

Bloggurat Blogglisten