lørdag 19. desember 2009

Snufs og snø

I morgen tidlig reiser jeg hjem på julefeire. I to uker. DET er lenge det!

Vi hadde juleavslutning i dag, det var fantastisk koselig! Jeg hadde det helt topp, har fylt opp magen ALT for mye, og ledd masse. Men nå ligger jeg i senga med kosegenser og røde øyne. Noe av det værste jeg vet er å si ha det! Og to uker er veeeeldig lenge når du går på fhs! VELDIG!

Jeg gleder meg jo selvfølgelig til å komme hjem og feire jul med familien, men det er så rart når man har to liv liksom!

Da vi var ferdige med middagen gikk jeg og noen andre ut, akkurat tidsnok til å se den første snøen komme dalende ned. Det var en fin avslutning på dette året. Nå snør det masse ute, og snøen har lagt seg. Det er stille og litt tomt, men veldig vakkert.

I morgen på denne tida er jeg hjemme og koser meg med dyne og Ronja. Det skal bli deilig. Kanskje en kopp te og, hvem vet?

God tur hjem, Ragnhild!cute (Jeg har ikke lagt over bildene ennå, så dere får kose dere med denne lamaen i mellomtiden. Det gjør jeg!

3 kommentarer:

JULIE AIDA sa...

hahaha SER DEN

mams sa...

god tur og VELKOMMEN HJEM TIL JUL!

Ingvild sa...

Fine, lille lamaen! :) Vi gleder oss masse til å få deg hjem til jul og til å klemme på deg! God tur hjem, Ranglen min! <3

Lesere

Bloggurat Blogglisten