lørdag 12. desember 2009

Jeg har nå innsett…

…at klassisk musikk live ikke e helt min greie. Vi fikk tilbud om å se Beethovens 9. symfoni i Grieghallen, og jeg tenkte at “dette kan bli kjempegøy!”

Men etter to timer var jeg egentlig litt lei. Veldig lei egentlig. Eller, ikke lei, men jeg var et helt annet sted i hodet mitt.
Ikke misforstå,  jeg er veldig glad i klassisk musikk, men å se* et orkester spille, ble litt kjedelig. Jeg liker å kunne ligge i senga, lukke øynene og bare lytte.
(* jeg så egentlig ikke så mye heller, jeg satt såpass langt bak at det ble ganske så blurry. Jeg tror jeg må på ny øyesjekk igjen snart…)

Det var i går. I dag har jeg hatt det utrolig fint og kost meg masse.
Det hele startet litt brutalt med at Harald og Malin (lærer og miljøarbeider) vekket oss klokka 8 med grytelokk og panikkrop. De skulle bare ha oss opp til frokost. Det var veldig bra gjort, for i dag hadde vi julefrokost! Egg, rundstykker og skinkerull (for de som liker sånt). Lærerne våre er så snille!
Og etter det hadde vi juleverksted. Jeg lagde dorullnisser, snømenn og pynta klementiner. I tillegg fikk jeg skrevet det ukorrekte ordet “Dems” på armen, for så å få det dekket med lim. Nå har jeg prøvd å ta vekk limet, og armen min er veldig glatt og hårløs nå. Hurra.IMG_3482IMG_3490

I går hadde vi forresten juleforestilling! Vi har i løpet av de siste to ukene satt opp stykker av Prøysen, og ikke nok med det, jeg sang! Hvor fint det var vet jeg ikke helt, men det virket greit i mine ører i hvertfall.
Nå er det ikke så mye mer som skjer frem til kvelds, men jeg har et utrolig rotete rom som trengs å ryddes, og en del filmer og serier å se på, så det skal nok gå greit!IMG_3404Jeg følte meg liksom så… Norsk!IMG_3416Publikummet vårt. Noe så skummelt!     IMG_3505 
Jeg og simen pynta døra til Marius og Jan-Erik fordi de sov, og derfor ikke kunne spre juleglede selv. Det ble ganske bra!

1 kommentar:

mams sa...

jeg skulle VELDIG GJERNE gått på den konserten for deg, elsker Beethovens 9. :)

Lesere

Bloggurat Blogglisten