søndag 2. august 2009

En DEL sosialisering og drømmer

Hei dudsa!

Jeg tenkte jeg skulle fortelle alle hva jeg gjorde i dag/gårish! Egentlig er det fortsatt i går, for jeg har vel sovet 1 1/2 time tilsammen siden i går morges.
Jeg ble nemlig invitert ut på byen sammen med Maria, Marit og Chris! Og vi gjorde vel ikke annet enn å vandre i byen og tisse i ring sammen med lise, Johanne og Beanie! Og så var martin og Alf der også, og alt var bra. Selv om veska til Lise ble stjært.

Vi endte i hvertfall opp i leiligheten til Marits søster, der vi hadde startet kvelden litt tidligere.  Og så kan du jo tenke deg hvor koselig det var med 6 personer i en dobbeltseng! Det var rimelig fullt for å si det sånn! Så jeg satte meg i vinduskarmen i stedet og så på morgenfuglene og katta i vinduet. 
                        Det var egentlig utrolig koselig, og nå er jeg fast bestemt på å få meg en leilighet i byen et sted med en liten veranda så jeg hver morgen kan stå der ute i en alt for stor skjorte og drikke morgenkaffen min imens jeg ser på folk som går forbi. Serr, det mest idylliske ever! Og så skal jeg seff ha hengekøya mi hengende i stua, sånn tvers over ca. Og der skal jeg ligge hver kveld og lese bøker. Jeg gleder meg til jeg blir stor!

Nå sitter jeg og snurrer en DEL smalfilm og hører på radio mens jeg venter på at noen filmer skal bli ferdig lasta ned. Må ha noe å gjøre når jeg skal sitte på et tog i nesten 5 timer da! (jeg skal til sverige i morgen tidlig btw!)

Det burde ha vært noen fine bilder her fra gårsdagen, men de er ikke lastet opp ennå! Stæi tjund!funny-pictures-cat-hates-humans

1 kommentar:

K sa...

vill ses när du är i stockholm ju!

Lesere

Bloggurat Blogglisten