mandag 1. juni 2009

Om fridager, venner og dårlige filmer

Christine maser om at jeg ikke har blogget i dag. Så nå gjør jeg det. (Jeg hadde tenkt til å blogge, altså!)

Først: Mamma, jeg fant kabelen til kameraet ditt! Så nå har jeg endelig fått overført bildene fra januar, hurra!
Jeg skulle ha med det kameraet i dag, men jeg glemte det selvfølgelig i gangen fordi Christine maste sånn. Så dere får ikke se noen bilder fra dagen i dag.

For i dag var jeg, Chris, Marianne og Håkon i Frognerparken og koste oss masse! Vi jeg hadde lagt salat, og den falt i smak! Og så solte jeg beina litt. Men det går bra, jeg tror ikke jeg ble noe særlig tæææææn.
Nå sitter vi i sofaen og ler av hvor dårlig filmen X-team er. Seriøst, “we have gotten a message… from the X-TEAM!” med en sånn skikkelig dramatiak stemning. Jeg ler.

Og så var i forresten ute i går og. På Gabler sammen med Viva la Van-gjengen pluss Marit som jeg skal på folkehøgskole med til neste år! Jeg tviler på at jeg noen sinne skal tilbake dit. Det var dyrt, dårlig musikk og masse nordstrandsberter. Men det var veldig koselig, det skal jeg ikke si noe på! Kom hjem klokka 5 og sov til 12. Hei, døgnrytme, ha det bra!

I morgen er det fortsatt fint vær, men jeg får se hva jeg gjør. Mest sannsynlig blir jeg hjemme og  jobber litt for pappa.

Her er et av bildene på kameraet, jeg digger det!

P1260022

1 kommentar:

Marit sa...

du slapp da i det minste å betale for å komme inn du da! :p

Lesere

Bloggurat Blogglisten