torsdag 18. juni 2009

Noe er annerledes


<nostalgisk klisjéinnlegg>
Jeg våknet i dag, litt tuss i hodet, av vekkerklokka. Hadde det vært en helt vanlig dag, hadde jeg stått opp da den ringte, fikset meg og tatt 46bussen som går 07.34 til skolen. Sånn som jeg har gjort i mer eller mindre 5 år. Men selv om det er en torsdag og både mamma og pappa og resten av verden jobber, skal ikke jeg på skolen. Aldri mer. Aldri mer som elev i hvertfall. i 6 år har jeg gått på KG. i 6 år har jeg møtt opp, mer eller mindre presis om morgenen for å slite meg gjennom 6-7 timer med skole. Jeg har kalt skolen et helvete og gledet meg til å bli ferdig, men for noen måneder siden gikk det opp for meg at jeg ikke vil slutte! Jeg er et vanemenneske, jeg liker å ha ting sånn som de er! Og nå, nå skal jeg plutselig til Bergen! 8 timer unna Oslo, 8 timer unna det livet jeg er så vant til.

De tre siste årene har vært de beste årene i hele mitt liv. Jeg har funnet meg selv i løpet av disse årene, funnet venner, venner for livet. Jeg har blitt glad i den litt merkelige klassen min. Vi har alltid vært så tette, alle kan snakke med alle, ingen mislikte klassen (så vidt jeg vet) og jeg har flere ganger tatt meg selv i å glede meg til helga eller ferien er over, så  jeg kunne kommet tilbake til de personene jeg er mest glad i her i verden, på lik linje med familien min. De er en del av familien min!

De nødvendige mimrebildene:

1. klasse

3.klasse

Skøyter en gang i 1.

En fin dag i 2.

Glad i dere jeg!

</nostalgisk klisjéinnlegg>

Legger ut bilder fra avslutningen senere. Må finne kabel og sånn.
Da får dere se meg med nytt hår og bunad! Hurra

2 kommentarer:

Ann Christin sa...

Nostalgi er på sin plass! Jeg følte meg fortapt på denne tida ifjor jeg også! Livet uten KG...finnes det? ...men så begynte folkehøgskolelivet, og jeg fikk svaret: Oh yeah! Life is good!

Marit sa...

Det er den også. Hvis du ikke har lest den innen vi flytter til bergen, kan du få låne den av meg :D

Lesere

Bloggurat Blogglisten