mandag 25. mai 2009

Nordmenn og norsk og sånn

I dag hadde jeg norskeksamen. Jeg skrev 6 sider der jeg sammenlignet Bjørnsons “Ja, vi elsker” med Gro Dahles “Norge i fløtesaus” i et essay. OMG, jeg er flink! Læreren min gjetta en hundrings på at jeg skrev oppgaven som omhandlet Nemi. Men neida! (Hun trakk tilbake veddemålet forresten)

Jeg har altså sittet og niskrevet og hostet om hverandre. Jeg hadde noen øyeblikk der jeg fikk det for meg at jeg sikkert hadde kunnet blitt en flink reporter/krøniker, forhåpentligvis bedre enn Kristoffer Egeberg som skriver artikler som denne. Det er flaut. Veldig.

Nå har jeg bare biologieksamen igjen, og det er litt digg. Første eksamenen jeg har måttet lese til, tho. Men det går bra, jeg får tross alt ha med boka. Dette er det eneste positive jeg har funnet med kunnskapsløftet til nå; i stedet for at de krever at vi KAN alt stoffet må vi nå vise at vi kan bruke kilder riktig. YES!

Nå har jeg drukket god smuuudi og vurderer om jeg skal lese med en gang eller heller legge meg ned og høre på fine sanger på gresset ute. Det heller over til den andre. (Men det er litt for varmt ute).
Nå hører jeg på fine sanger, og dere med spotify kan også høre på de! HER Enjoy

Og hei, sånn er humøret mitt i dag ca:

3 kommentarer:

Lise sa...

6 sider. Geek?
Jeg skal kose meg i dag. I morgen begynner hardkjøret!
Gleder meg til helgen :)

Marit sa...

den oppgaven holdt jeg på å ta også.. men bare nesten..

men du må ikke klage på at det for varmt ute da! :p

Tore V sa...

Bare kom bort til meg hvis du skal lære noe om artsbestemming av blomster :-) Du VET hvor god jeg er på det!

Lesere

Bloggurat Blogglisten