lørdag 2. mai 2009

Hello peepz! Sorry for dårlig blogging i det siste, men når du er på tryvann til klokka 3 og så på teater fra 12 – 19 dagen etter, er det ikke mye du orker å gjøre når du kommer hjem, bortsett fra å lage seg et ostesmørbrød og sjekke face og mail altså!

Jeg har jo egentlig ganske mange (blurry) bilder fra russetida på mobilen som jeg gjerne vil legge inn her, men finner jeg kabelen? Neeeeeei! Jeg skal lete litt til, og så skal jeg evt. legge de inn seinere. Bildene er forresten bilder vi tok i bilen og på gatekjøkkenet på vei opp til Tryvann torsdag, meg og Chris som sitter i et tre, meg og Melissa som har fartskontroll i 30-sonen med hårføner og refleksvest, signaturen til russepresidenten på puppen, og et bilde av mitt russekort som ligger reve i sm biter utenfor døra mi. (Det samme skjedde på biblioteket en gang, jeg tror det betyr noe! Noe ondt!)

Nå skal jeg dusje, spise frokost og alt det der, og så kjøpe whiteboard-tusj til teateret! Jubii!!

Og jo, mens vi er inne på russeknuter: Jeg har signaturen til Noor fra Paradise Hotel på uksa mi, og jeg ser ikke engang på PH! Christine har fått Alexander Rybak sin, og jeg hater henne for det. Åååh!

Vi dekka bilen til Arnhild, Ooooog:

flytta bilen til Woxen! Hihi

2 kommentarer:

mams sa...

kjære trygve woxen: beklager at MIN datter er med på slike rampestreker mot deg - hvem skulle vel trodd..? ikke min skyld i alle fall :b

Inger K sa...

haha, med Woxen INNI? :p Og måtte dere fjerne dopapiret selv? For det måtte vi fordi en eller annen teit lærer oppdaget oss. det var ikke gøy.

Lesere

Bloggurat Blogglisten