fredag 20. februar 2009

De gutta i Jonas Brothers er jammen stygge!

For mindre enn en time siden ble jeg lesbisk. jeg var så enig med Thea Margrethe at gutter er teite, så nå er vi mer misunnelig på John Mayer enn Jennifer Aniston. Nå sitter jeg og spiller på gitaren min mens jeg venter på at Inger skal komme inn på stua og si "Vil du ha te, Ragnhild?" For jeg orker ikke lage selv. Men jeg er litt tom for sanger å lære meg, har du noen eksempler på sanger jeg kan lære meg? Ikke for vanskelige helst, og de bør være fine (Type Brett Dennen og Jason Mraz mer enn Dream Theater liksom).

I dag har jeg blogghoret litt, siden jeg ikke orker annet enn å ligge på sofan. (Jeg var ute på tur i sted og holdte på å dette sammen flere ganger!) Med blogghoring mener jeg egentlig at jeg har kommentert på andres blogger for at de skal se på min og på den måten øke lesertallene mine, men også for å finne nye blogger jeg kan lese! Det er så mange flinke bloggere der ute som skriver om så mye annet enn klær og sminke! Flinke menneskene! 
Først av alt så har vi PostSecret, der folk faktisk sender inn hemmelighetene sine på postkort. Det er så mye fint! Og så er det Drue, som skriver så fint! Ditto med denne fyren, Jeg hadde tatt han for en hundrings, sier bare jeg! Også Fredrikke Dorothea Bolette er elskbar! Og nå som jeg er blitt lesbisk: Jeg tror jeg er forelska! Og den deilige PLANET FABULON som blogger om masse mote og sånt. Homser er gøyale!
De andre kjenner dere: Det er Thea, det er Geiran, det er Ingrid, det er Iversen og det er Regine. Resten ligger til venstre her <----

Nei, nå skrev jeg mye, du gidder ikke lese det hvis jeg ikke adder et bilde elns. Så her:

(Jeg er forelska i henne også)


Er det noen som vil gi meg et godt råd? Føler jeg trenger det.

4 kommentarer:

Imlebimle sa...

Gutta i Jonas Brothers er jammen meg ikke stygge! FY! FY! Sånt sier man ikke!

Emovennendinsomikkevaremo :P sa...

Haha:P jeg digger bloggen din, ragnhild! =D=D og postsecret er ganske nais, så er det sagt:) forslag til sanger du kan lære deg på gitar som er enkle og fine:

Egypt central - home

The beatles - let it be (den kan du vel alt) ;p

Saybia - The second you sleep

Gogo søk opp på youtube, jeg er for lat til å finne linkene for deg:P

fredrikke sa...

hei!
du er også elskbar.
jeg linker fra denne stund til deg!

/fredrikke

ingar sa...

Muligens du er lesbisk, men du lesber enormt mye under synginga di.....

Lesere

Bloggurat Blogglisten