mandag 19. januar 2009


I dag har jeg vært skikkelig uproduktiv. Ikke noe nytt egentlig. Jeg sto opp ca. 5 på halv 8, bussen min går 07.37. Jeg er kul, for jeg rakk den. Egebtlig rakk jeg den som går halv, for den kom ca. 40. Det var jo sørenmeg en knehøyde med snø ute! Og jeg hadde jo fått for meg at jeg skulle ta en snarvei der jeg måtte base. Jeg hadde på meg knehøye gummistøvler, men likevel fikk jeg snø på buksa. Sier sitt egentlig. På skolen så vi film, så jobbet vi med prosjekt (André Bjerke is my homeboiiii!) og så hadde vi to timer med foredrag fra en politimann som virkelig var HILLARIOUS! Victoria sa at jeg burde gifte meg med han, så hadde jeg ledd resten av livet. Det tror jeg på. Men han var gammel og hadde tre barn, der ihvetfall to av dem var jenter. Jeg lo mye. Var det noen so hørte noe som hørtes ut som en krysning mellom et esel og ei høne, så var det meg. sorry.
Anywaayyzzz. Vi tuslet til kiwi i storefri jog jeg kjøpte pariserloff. Jeg er skikkelig sunn! Næt, men det er godt! Og så hadde vi engelsk og så biologi. Jeg var så trøtt! (Og enda legger jeg meg ikke tidligere, neeei!)  Så dro jeg hjem og gikk på tur, og resten av dagen har jeg bare soset bort. 

Jeg vil ha snekkerbukse. Er det noen som veit hvor jeg kan få det? 
Jeg skal forresten aavsløre noe: jeg er interessert i mote. Dette er vintermoten: 
Speaking of mote: i morgen skal jeg gå i kjole. På trass. DET SKAL BLI SOMMER, IKKE 40 CM SNØ!!!!!!!!!!! ><>

2 kommentarer:

mams sa...

en gammel politimann? gammel som i midten av førtiåra? blæh

imlebimle sa...

mener du virkelig at du plutelig vil gå på tur med døde dyr? bæh! huff! æsj! aldri! neitakk, du!

uansetts... "Victoria sa at jeg burde gifte meg med han" det heter HAM for sørensen! oversett til engelsk, så sjår du! "that I should marry he"?? wooogops!

uansetts 2... flink jente som skriver bloggen din :) det gjør jeg å litt ;D (på min) du burde lee fordi hvis ikke blir jeg tett i nesa!

Lesere

Bloggurat Blogglisten