søndag 9. november 2008

Null BH? Jatakk!

Jeg kom over denne artikkelen i dag, om at det er mulig å operere inn en BH, så man slipper alle stropper og dill og dall. Tenk, så deilig det hadde vært! De fleste med like store pupper som meg vet hvor vanskelig det kan være å finne en BH som er fin, behagelig og som samtidig passer! Denne nye "oppfinnelsen" er egentlig beregna på folk som vil ha push-up, men samma det! Det hadde vært deilig å ikek måtte jakte på BHer hele tida!
Når vi er inne på BH-er: GPS i BHen... Ville jeg ha hatt det? Nei. Jeg hadde ikke hatt plass til alle pengene mine da!

Mamma og jeg rydder litt nå, og jeg fant for det første en veldig fin lue, og også en genser bestemor strikket til meg da jeg var 13 ellerno. Den passer nesten fortsatt, faktisk, den er bare litt kort i ermene. (Bildet ble tatt med mitt crappy webcamera, så bare with it!)


Nå sitter jeg her, veldig mett og tissetrengt mens jeg hører på en sang av 10cc (som jeg egentlig ikke liker, men når man har plass til 120 GB med musikk på iPoden legger du gjerne inn alle CDene du har!) og har leamus i øyet. Det lukter epler i huset, for mamma har stekt epler (Duh) og kanel, så n skal jeg være litt sosial og drikke espresso og spise epler! Fine søndagen <3

8 kommentarer:

Randi A sa...

Kjære Ragnhild. Ser at du etterlyser leserne dine. JEg er en veldig trofast leser. Gleder meg over bloggen din nesten hver dag. Du skriver veldig underholdene! Kjempekjet! :-)

Inger K sa...

Hei. Og værsågod for lånet av kjolen, bra noen bruker den, jeg har visst ikke vært så flink til det. Og jeg er sur fordi det er bilde av deg, christine, hege og kristoffer på boka di men ikke meg! Det synes jeg du må gjøre noe med. Det hørtes godt ut med stekte epler, det kan du lage til meg når jeg kommer hjem. Jeg vet hva du skal få i julegave. Haha. Hils

Inger K sa...

Og jeg digger at du hører på 10cc. Det gjør ikke jeg, for jeg har ikke funnet cdene..... men den har tydeligvis du? hrmf..

Iversen sa...

Nå er jeg litt out of character, men jeg er usikker på om lorDx, Hjorthen og Esquil leser her: Dokumentasjon på størrelse, takk!

Ragnhild Regnbue sa...

Hm, ja oss gjøre det til en gjettekonkurranse, Espen!

Iversen sa...

Gjettekonkurranse nei, her må det bilder til. Helst i bikini. Eller uten. Jeg er lite kravstor sånn sett. :)

Forresten en artig følelse å være mannsgris. Må teste dette oftere.

Ragnhild Regnbue sa...

Skal se hva jeg får til!

Mannsgris kler deg forresten!

Iversen sa...

Tusen takk, jeg prøver så hardt jeg kan. :)

Lesere

Bloggurat Blogglisten